15.10.2012

ziua 2 - relaxarea

Cu Hramul asta - nu gasesc timp sa-mi continui povestea! De fapt, de asta si m-am temut de la inceput: scriu 1-2 zile, apoi ma plictisesc si nu voi mai gasi timp pentru a continua...

incerc din rasputeri sa nu ma las!

Deci, pentru a 2 zi a fost programata o relaxare la bai termale in Ungaria la Hajduszoboszlo. Este un loc  des exploatat de noi: e bine si pentru copii, dar mai ales pentru cei mai in virsta. Bine... noi nu facem parte de data asta nici dintr-o categorie, dar ideia lui Oleg de a prinde forte pentru calatoriile lungi pe jos (de asta ai parte cind mergi sa vizitezi locuri istorice...) - a fost super buna!

Baile calde, geturile puternice de apa, bulbucii, toboganele, LCD-urile cu National Geografic (stai cu fundul pe bulbuci si privesti TV-ul :) - ne-au inmuiat atit de mult, ca seara nu puteam ajunge la hotel :))

Altceva nu va pot spune despre aceasta zi...  e nevoie de repetat si de simtit :))
doar cu poze (citeva, deoarece ce nebun sa stea cu aparatul in mina in apa? :)








 aparatul de fotografiat nici nu l-am luat cu noi in acea zi, asa ca pozele sunt din mobil.

De altfel, multe poze au fost facute in aceasta calatorie cu mobilul meu Sony Xperia: deseori era mai usor, comod si rapid de imortalizat un eveniment, pina scoateam aparatul de fotografiat greu de vreo 3 kg!

acestea au fost primele 2 zile cu cel mai putine evenimente, respectiv poze. In continuare intram in Austria si mai departe... iar acolo ai ce fotografia! :))


Комментариев нет:

Отправить комментарий